Skip to main content

Missie

Printvriendelijke versie

Klinisch-psycholoog.be kwam in januari 2010 tot stand vanuit de vaststelling dat het voor veel cliënten en verwijzers erg moeilijk is om via het internet op zoek te gaan naar een geschikt professioneel hulpverlener zoals een klinisch psycholoog/psychotherapeut. Te veel cliënten en mogelijke verwijzers zien momenteel door de bomen het bos niet meer en deze website wil mee een bijdrage leveren om daar iets aan te veranderen. 

Via deze website kan je naar een klinisch psycholoog/psychotherapeut zoeken op basis van verschillende zoektermen (regio, geslacht, problematiek, werkvorm, soort therapie, ...). Verder kan je op basis van de postcode van je woonplaats op zoek naar de psycholoog of psychologe die het dichtst in je buurt woont en vind je een lijst met op deze website geregistreerde psychologen per doelgroep (kinderen en jongeren, volwassenen, ouderen, nieuw samensgestelde gezinnen, hulpverleners, ...).  Tenslotte vind je een kaart met de locaties van alle psychologen.

Deze website biedt aan gekwalificeerde klinisch psychologen de gelegenheid om zich optimaal te profileren via het internet.  Dit kan door het creëren van een eigen profiel voor een zelfstandige praktijk,   dat vervolgens via de verfijnde zoekmachine van deze website, door potentiële cliënten gevonden kan worden.

Verder kunnen geregistreerde psychologen een eigen blog creëren, die gelezen kan worden door alle bezoekers van deze site.

Bovendien bevat klinisch-psycholoog.be een eigen forum voor (op deze website) geregistreerde klinisch psychologen en kan men via de voorpagina van deze website evenementen (zoals infodagen, etc.) promoten die interessant kunnen zijn voor bezoekers en/of collega's.