Skip to main content

Informatie voor psychologen.

Printvriendelijke versie

Als erkend klinisch psycholoog in België kan u zich registreren op deze website en gebruik maken van het forum, een eigen blog bijhouden, evenementen kenbaar maken, etc. 

Een eigen praktijk-profiel aanmaken dat gedurende 12 maanden door bezoekers van deze site bekeken kan worden is erg eenvoudig.  Nadat u zich registreert wordt uw account door een beheerder nagekeken en bij goedkeuring ontvangt u logingegevens via het opgegeven emailadres.  Hierna kan u reeds een praktijkprofiel aanmaken, dat op deze site gepubliceerd wordt na ontvangst van betaling. 

De kostprijs voor een eigen praktijkprofiel bedraagt € 50,- (incl. btw) of € 41,32 (excl. btw).  Vanwege een samenwerkingsverband met de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen (VVKP), bieden wij een korting van €5 voor leden van VVKP. 

Het jaarabonnement loopt vanaf de datum van publicatie van het praktijkprofiel op deze site.  Tijdens de laatste maand van uw abonnement ontvangt u van ons een vrijblijvende email met de vraag of u uw abonnement wenst verder te zetten.

Wij hopen dat men uw praktijk hier snel zal kunnen vinden!

Registratieprocedure:

  1. U meldt zich aan door in de rubriek "Voor psychologen" aan de linkerzijde van de voorpagina op "Registreer jezelf als klinisch psycholoog" te klikken en de gevraagde gegevens in te vullen.
  2. Indien u een erkenningsnummer van de psychologencommissie heeft opgegeven, wordt uw account snel goedgekeurd
  3. Na goedkeuring ontvangt u inloggegevens en logt u in op de website
  4. Na ingelogd te zijn, voert u uw praktijkgegevens in door links in het menu op "Mijn account" te klikken en vervolgens op "Maak je Praktijk-profiel"
  5. Nadat u op "opslaan" heeft geklikt worden uw praktijkgegevens opgeslaan, maar nog niet gepubliceerd.
  6. Na ontvangst van uw betaling wordt uw profiel gepubliceerd en kan het door bezoekers van deze site gevonden worden.  Vanaf dat moment gaat uw jaarabonnement van start.